• Home
  • Блог
  • Музиканти създадоха песен за старозагорска автошкола

Музиканти създадоха песен за старозагорска автошкола

Уникално видео и ритмична мелодия зарадваха почитателите на безопасното кормуване и колегиалността между водачите в Стара Загора

Талантливи творци решиха да възпеят една от автошколите в града на липите. Парчето е създадено по идея на дуото за традиционно народно творчество  ДевиРа и реализирано от композиторът-певец Константин Кучев.

Идеята първоначално хрумнала на двете изпълнителки на автентична народна музика Боряна и Йоана, които освен ценителки на автентичната народна музика, се оказали и любители на красотите на родината. „Професионалните ни ангажименти ни принудиха да пътуваме все повече и повече, затова решихме да завършим шофьорски курс и да улесним честите си пътувания.“

Така попаднали на „АВТОЛЕГИОН“ и след сериозен избор между школи в страната предпочели обучение именно в старозагорската автошкола. Младите изпълнителки избрали да се включат в бърз курс инструктор Стоян Стоянов и дори вече са правоспособни водачи.

Изненадата за техният инструктор и цялата автошкола дошла след курса, когато тяхното „обучение с усмивка“ вдъхновило композиторът и познат участник в музикални реалитита Константин Кучев да им подари песен за шофьорските курсове в любимата им автошкола.

Видеото е специално заснето, а текстът е написан и реализиран от музиканта с идеята да мотивира повече млади хора към безопасно управление и добри познания по БДП.

„Страхотно е, когато работиш с млади и талантливи хора и успееш да видиш себе си и своята работа през техните очи. Няма по-висока оценка и по-голямо удовлетворение от това да успееш да създадеш младия безопасен шофьор и своя нов приятел.“ – коментира инстр. Стоян Стоянов, преподавателят, които обучил двете изпълнителки да шофират уверено.   

Екипът на АВТОЛЕГИОН  благодари на ДевиРа и Константин Кучков за прекраната мелодия и им пожелава да следват ритъма на сърцето си във всяко пътешествие по пътя на успехите си 🙂

Leave A Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Copyrights © 2020 FluentThemes.Com. All Rights Reserved

-->