За нас

За Авто Легион

 

Създадохме АВТОЛЕГИОН, за да наложим най-високи стандарти в безопасното управление на автомобил. Нашата мисия е Вашата увереност на пътя. Нашата цел е да ви научим безпогрешно да шофирате и да развиете нови умения за безопасно управление на автомобила при различни пътни ситуации.

Доказахме в годините безупречното обучение на курсистите с най-висока успеваемост в обученията по теория и с безпогрешни резултати в практическото обучение на курсистите. Ние от АВТОЛЕГИОН подкрепяме каузите за пътна безопасност, затова прилагаме най-високи стандарти в обучението на водачи за изграждане и усвояване на активни умения за безопасно и дефанзивно шофиране.

Нашият екип

 

Инстр. Стоян Стоянов

Управител

Преподавател-инструктор за категории B, C, D, E. От 2012 год. Инстр. Стоян Стоянов специализира работата си в обучения за кандидат-водачи с тежък пътен травматизъм. Индивидуалната му практика включва обучения и шофьорски курсове за кандидат-водачи с пътен травматизъм, при страх от  управление на автомобил, с фобия от скорост. Участник в международни тренинги и семинари в сферата на психологията, съавтор на научни разработки, учебници и учебни помагала за студенти, участник в международни научни форуми. Основател е на първата и най-голяма платформа за обмен на професионална информация за автоинструктори „ ОБЩНОСТ НА АВТОНСТРУКТОРИТЕ В БЪЛГАРИЯ”, чиито членове са над 1200 професионални инструктори, университетски преподаватели, висши управленски кадри, международни и национални специалисти по пътна безопасност. Председателства „БЪЛГАРСКА АВТОИНСТРУКТОРСКА КОЛЕГИЯ” от 2020 год. и активно подпомага каузите за подобряване на пътната безопасност и обучението на водачите. Инстр. Стоян Стоянов провежда обучения и опреснителни курсове за водачи, претърпели пътно-транспортно произшествие.

Десислава Димитрова

Специалист по международни икономически отношения и международен бизнес, съавтор на научни публикации в международни и национални научни форуми, бивш академичен преподавател,  сътрудник в международни проекти в сферата на глобално устойчиво развитие.  Технически сътрудник на АВТОЛЕГИОН. Отговаря за административното обслужване на нашите клиенти. Заложихме на професионално обслужване на клиентите ни, с високо качество и отношение към всеки въпрос, затова на всеки етап от обучението си, Вие ще бъдете подпомогнати със специализирано клиентско обслужване.

Инстр. Иван Русев

Ръководител учебна дейност на АВТОЛЕГИОН. Преподавател-инструктор за категории A, B, C, D, E. Бивш професионален инструктор от българската армия. Има опит в специализираната  подготовката на военнослужещи за професионалните нужди на моторизираните част на войската.  Инстр. Иван Русев прилага и обучава на техники на безопасно управление на автомобила и  дефанзивно шофиране.

Ние сме АВТОЛЕГИОН. Подбрахме екип от специалисти, за да ви дадем най-доброто от вашето обучение при нас. Нашата мисия е вашата увереност на пътя.

Copyrights © 2020 FluentThemes.Com. All Rights Reserved

-->