• Home
  • Блог
  • Как да изберем коректна автошкола и да избегнем проблеми при записване в шофьорски курс?

Как да изберем коректна автошкола и да избегнем проблеми при записване в шофьорски курс?

Сподели, харесай или ни последвай

Лоялните и професионални автошколи провеждат качествено обучение, спазват всички правила на обучение и задължително издават касов бон. Изисквайте касов бон за всяко плащане по време на шофьорския си курс. Само чрез своя платежен документ- касов бон, банково бордеро, можете да докажете, че не дължите неплатени такси към автошколата си и че сте коректни потребители.

Какви са негативните последици за курсиста от неиздаване и липса на касов бон от учебните центрове?

  • Курсистът плаща многократно или допълнително за „неплатени“ суми. Също така при възникнал проблем касовият ви бон ще ви гарантира, че няма да платите допълни суми. Задължение на всяка автошкола е да издава касов бон за всяка платена от вас сума за вашето обучение.
  • При проблем, курсистът не може да се премести в друг учебен център. Нужно е да изисквате и пазите своя касов бон, защото липсата на касов бон може да ви попречи да се преместите от един учебен център в друг, ако възникне проблем на някой от етапите в обучението ви.
  • Курсистът вероятно е жертва на некоректни търговски практики. Неиздаването на касов бон може да означава, че сте попаднал на некоректна автошкола, че сте станал потенциална жертва на схема за извличане на допълнителни плащания, или че дори участвате в укриване на приходи от страна на школата.

Много курсисти си задават въпроса: „Защо е важно да получите касов бон с точната платена сума, а не с по-малка?“. От една страна, да ви бъде издадена касова бележка ви за реално платената от вас сума, това е 100%-но свидетелство, че работите с напълно коректна автошкола. От друга страна,  касов бон за реално плащане на реална сума е абсолютна гаранция, че след плащане на целия шофьорски курс няма да ви изискват допълнителни, „неплатени“ суми.

Автошкола АВТОЛЕГИОН е коректен и надежден учебен център с професионално отношение към обучението на кандидат-водачи. Ние  държим да предоставяме обучение с много висок стандарт, ясни и открити условия. Ето защо обявяваме всичките си цени и такси в нашите сайтове. Цените ни са винаги явни, достъпни и открити. За всяко плащане при нас получавате касов бон! По време на цялото обучение ви предоставяме пълната информация за вашата подготовка и етапите на шофьорския курс.

Автошкола АВТОЛЕГИОН ви напомня: изисквайте касов бон за всяко свое плащане по време на шофьорския си курс! Предпазете себе си от нелоялни търговски практики и подкрепяйте коректното обучение.

Сподели, харесай или ни последвай

Leave A Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Copyrights © 2020 FluentThemes.Com. All Rights Reserved

-->